Kontakta oss 031 - 51 57 77

7 Summits/2

Adventure Lovers ger dig starten på 7 Summits

Att 7 Summits är en dröm för många är ingen nyhet. Att nå hela vägen och ha möjlighet till att göra alla 7 topparna kräver både tid och ekonomi. Då vi arrangerar alla 7 så har vi alla kontakter och logistik på plats för de som är redo eller redan har kommit en bit på vägen.

Till dig som inte kommit igång ännu men vill få en kul och bra inledning på denna svit presenterar vi 7 Summits/2. Där vi erbjuder en rabattstege till dig som vill göra de tre första topparna med oss. Kilimanjaro, Elbrus och Aconcagua.

Kilimanjaro

Afrikas högsta berg, Mount Kilimanjaro är en vandring upp till nästan 6000 meter. Du går genom fem klimatzoner på denna klassiska och tillgängliga topp. 

Kilimanjaro är världens högsta fristående berg och är en utdöd vulkan på 5895 meter. Berget är lämpligt för dig som vill komma upp på hög höjd för första gången.

Enligt många så är Machamerutten den vackraste rutten uppför Kilimanjaro med hänförande utsikt. Du kommer att vandra genom fem olika klimatzoner på din väg upp till toppen.

Läs mer om klättringen

Elbrus

Europas högsta berg Elbrus på 5642 meter ligger i den 88 mil långa bergskedjan Kaukasus. Den ligger som en skiljelinje mellan Europa och Asien. Det är den centrala delen av Kaukasus som har de högsta topparna och flest glaciärer, här ingår naturligtvis Elbrus. Snölinjen på berget ligger högre än de gör i Alperna och man kan väl enkelt säga att själva bestigningen blir ett slags mellanting mellan Alperna och Himalaya. Vi klättrar den norra rutten där du slipper linbana och snövesslor. 13- eller 14-dagars tur med svensk guide

 

Läs mer om klättringen

Aconcagua

Klättra upp på Sydamerikas högsta topp med oss. Aconcagua sträcker sig till 6962 meter och är i och med det den högsta toppen utanför Asien och Himalaya. Vi använder oss av normalrutten på berget.

Bergsguiderna som jobbar med Adventure Lovers har mycket stor erfarenhet av Aconcagua.

Vi delar in den här expeditionen i två delar för att du som kund ska ha största möjliga chans att nå toppen av Aconcagua vilket du har en stor chans att klara med rätt förberedelser. Vår acklimatisering är väldigt populär och säker.

Läs mer om klättringen

Vi erbjuder dig en rabattstege som ökar för varje berg. Vi hoppas självklart att du fullföljer trippeln med oss och ger dig större prisreduktion för varje nytt berg.

Rabattstegen:

  • Kilimanjaro* - 3000 kr
  • Elbrus* - 4000 kr
  • Aconcagua* - 6000 kr

*Har du redan gjort t ex Kilimanjaro men vill hoppa på de 2 övriga så kontakta oss så ordnar vi med ett paketpris.

* Elbrus klättras med varianten privat grupp och 13 dagar.

* Aconcagua klättras med varianten privat grupp och 22 dagar

Det går också att få byta Kilimanjaro om du är klar med den mot Carstensz Pyramid.

Du betalar en reservationsavgift/startavgift på 16,500 kronor som inte är återbetalar från oss. Du kan självklart använda din hemförsäkring för att använda avbokningsskyddet om den täcker för det i händelse av  att du skulle bli sjuk eller skadad inför ett berg eller teckna ett separat avbeställningsskydd om inte din ordinarie hemförsäkring täcker upp detta.

Då används dina 16.500 kronor på följande sätt som startavgift på respektive berg och slutbetalningar sker senast 40 dagar innan avresa på respektive berg:

Kilimanjaro - 4500 kr

Elbrus - 4000 kr

Aconcagua - 8000 kr

Det finns ingen tidslimit för när du ska vara klar med samtliga 3 berg.

Vänligen titta direkt på respektive resa för att se reseupplägget.

Pris från: 17 690 kr

Vänligen titta direkt på respektive resa för att se prisbild

 

Vänligen titta direkt på respektive resa för att läsa om krav och annat.

Gör du bergen i ordningen - Kilimanjaro, Elbrus och Aconcagua, så har du en bra chans att klara samtliga.

För Elbrus vill vi att du har tidigare erfarenhet av isyxa och stegjärn. Om du saknar detta så följ gärna med på vår fina glaciärutbildning i Norge.

 

Pris från: 17 690 kr
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail to someone

Intresseanmälan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kundomdömen