Kontakta oss 031 - 51 57 77

MTB i Marocko - Adventure Lovers

 

Mountainbike i Marocko

Nordvästra Afrika och Marocko är platsen för en sannerligen speciell mountainbikeresa. Uppe i hjärtat av Atlasbergen får du visa vad du går för som mtb-cyklist. Du kommer att få ta del av dessa speciella berg med avslappnad åkning, teknisk stigcykling och stenhård downhill. Marocko bjuder på öken, höga berg, gröna oaser och en världskänd matkultur. Lägg därtill dess kulturhistoria så är du helt med på att du kommer att få en helt unik cykelresa.

Erfarna guider

Våra professionella guider som leder våra resor i Europa, följer med till Marocko. Det garanterar dig att du får precis samma fina upplägg vad gäller, ledarskap, kunskap om rutterna, tips och tekniktips för att göra dig till en ännu bättre mtb-cyklist.

Rutterna

Väldigt blandad åkning. Sköna större stigar där du kan cruisa fram på cykeln till teknisk stigcykling. Du kommer att utveckla din balans, kurvtagning och förmåga till downhill. Landskapet uppe i Atlasbergen är storslaget och jämte en häftig mountainbikeresa så får du både mat- och kulturhistoria med dig.