Kontakta oss 031 - 51 57 77

Vandring i Sydamerika - Adventure Lovers

Vandra Huayhuash Circuit

Äventyrsresa i Peru

Äventyrsresa i Peru

En sann äventyrsresa i det land vi kallar ”lilla Himalaya”, Peru. Resan har det mesta av det bästa du kan tänka dig. Du kommer bland mycket att göra stadsturer i städerna Lima och Cusco, vandring runt vackra Colca Canyon, bo hos Uros-indianerna, spektakulära vandringar runt Pumarca, Huchuy Qosqo och självklart Machu Picchu. Du kommer också få cykla mountainbike, vistas i djungeln. Kanotfärder med en massa spännande djur runt om dig.

Antal dagar: 19
Pris från: 37 990 kr
Mer information
Vandra Huayhuash i Peru

Huayhuash Circuit Trek

Huayhuash kallas av många erfarna vandrare som en av världens vackraste. En enastående rutt i vackra Peru där du kommer att få uppleva en miljö som du inte hittar på många ställen. Snöklädda toppar, alpackas, kondorer och höga pass som ska passeras är några av upplevelserna på denna resa.

Antal dagar: 19
Pris från: 31 990 kr
Mer information
Vandra i Santa Cruz i vackra Peru

Santa Cruz Trek

Ge dig in i norra delen av Cordillera Blanca via vackra och tillgängliga Santa Cruz Trek. Denna äventyrsvandring kommer att ta dig upp bland de snöklädda bergen i Anderna, leda dig längs de turkosblåa glaciärsjöarna.

Antal dagar: 10
Mer information

 

Vandring i Sydamerika

Sydamerikanska Anderna sträcker sig hela vägen från Venezuela ner till Patagonia. Du hittar en otrolig mångfald i Sydamerika från bland de högsta bergen i världen till sköna vita stränder i karibisk anda. Sydamerika har en del länder som länge har haft ett dåligt rykte bland oss svenskar. Saker förändras och även om det fortfarande kan hända saker så är det inte alls som det var på 80- och 90-talet. Med handen på hjärtat, vi lever väl knappast i en perfekt värld i Europa eller. Ta chansen att upptäck länder som är fulla av glada och vänliga människor som verkligen vill att du ska få uppleva det bästa.

Peru är till exempel något slags mini-Himalaya det vill säga helt underbart och vi har länge slagit ett slag för Perus mångfald. De har magnifika Machu Picchu, men också så mycket mer. Kolla in vår äventyrsresa till Peru där du får chansen att prova på det mesta under samma resa. Den är helt skräddarsydd och du hittar inte den någon annanstans. Du hittar vandringen runt Huayhuash, som är utnämnd till en av världens främsta. Klassiska Santa Cruz i Cordillera Blanca.

Inom kort kommer vi att utöka vårt program med fler vandringar i denna otroligt vackra del av världen.