Kontakta en expert 031 - 51 57 77

Klättra i Asien - Adventure Lovers

 

Klättring i Himalaya

Klättra Ama Dablam med Adventure Lovers

Ama Dablam

Himalayas vackraste berg enligt många, men i alla fall ett av de vackrare. För den erfarne alpinklättraren väntar en härlig utmaning på Ama Dablam.

Antal dagar: 28
Pris från: 54 900 kr
Mer information
P1010218_2

Cho Oyu

Denna klätterexpedition är ett perfekt berg för dig som är redo att klättra +8000 meter. Det är även många som förbereder sig för en Mount Everest klättring på detta berg.

Antal dagar: 41
Pris från: 217 800 kr
Mer information
Klättra Island Peak med adventurelovers.se

Island Peak

Ett av de absolut mest populära bergen att starta med som en introduktion till dig som vill prova alpin klättring i Himalaya.

Antal dagar: 23
Pris från: 33 140 kr
Mer information
Kyazo Ri

Kyazo Ri

Ett underbart vackert berg att klättra. Kyazo Ri eller Kyajo Ri som det också kan heta är en härlig teknisk klättring upp till 6186 meter.

Antal dagar: 27
Pris från: 41 440 kr
Mer information
Lobuche Peak & Island Peak kombo

Lobuche Peak och Island Peak

Du får chansen att klättra både Lobuche Peak och Island Peak under samma expedition, två mycket eftersökta toppar i hjärtat av Himalaya.

Antal dagar: 27
Pris från: 43 290 kr
Mer information
Lobuche Peak

Lobuche Peak via Gokyosjöarna

Denna klättringsexpedition i Nepalesiska Himalaya är en något mer fysiskt utmanande äventyrsresa med is- och snöklättring.

Antal dagar: 23
Pris från: 33 140 kr
Mer information
Manaslu

Manaslu

Manaslu står ståtligt och ganska isolerat i centrala delarna av Nepal. Berget är det åttonde högsta i världen och är 8156 möh

Antal dagar: 46
Pris från: 184 590 kr
Mer information
Mera Peak

Mera Peak

Denna klättringsexpedition är en lagom strapatsrik äventyrsresa till Mera Peak som är det högsta av alla så kallade ”trekking peaks” i Himalaya med sina 6476 meter.

Antal dagar: 23
Pris från: 35 690 kr
Mer information
Everest 7-s

Mount Everest – Syd

Vi är mycket stolta att som första svenska researrangör kunna erbjuda en klätterexpedition till Mount Everest topp.

Antal dagar: 61
Pris från: 449 000 kr
Mer information
Klättra Peak Lenin Med Adventure Lovers

Peak Lenin

+7000 meter och en bra möjlighet för att nå toppen på otekniska Peak Lenin. Ett berg för dig med tidigare erfarenhet av klättring på +6000 meter eller Elbrus. Svensk guide

Antal dagar: 23
Pris från: 31 900 kr
Mer information
Klättra Tharpu Chuli med adventurelovers.se

Tharpu Chuli

Tharpu Chuli reser sig 5663 meter och är beläget i Annapurna-regionen. Berget ligger mitt emot det enastående Machhapuchre som också kallas fish tail på grund av sin utformning. Ett heligt och mycket spektakulärt berg i Himalaya. Säkert ett av de mer kända.

Antal dagar: 21
Pris från: 28 900 kr
Mer information

 

Bergsklättring i Himalaya

En klättringsexpedition i Himalaya är något oförglömligt.

Vi skulle säga att det är omöjligt att inte påverkas starkt av en vistelse i Himalaya, oavsett om du är en erfaren alpinklättrare och gjort en eller flera klättringar i Himalaya eller gör din första resa ner till Nepal eller Tibet.

Det finns defintivt något för alla här nere vilket gör landet tillsammans med det underbara Sherpafolket en resa hit till något alldeles extra.

Bergsklättring i Pamirområdet

I den högre delen av Himalayakedjan som övergår i Pamirområdet hittar vi en rad höga och vackra berg. Det andra högsta berget i Trans-Alaykedjan.

Vi har också möjlighet för en klättring på mer tekniska Khan Tengri eller om önskemål finns för något av de andra tre så låt oss veta så försöker vi hjälpa dig med en guide om du behöver.

Mycket erfarna bergsguider

Vi har under flera år byggt upp en verksamhet i Nepal där vi använder oss av mycket duktiga och erfarna bergsguider. De har en bra utbildning till grund tillsammans med för de allra flesta många års erfarenhet av klättringar. De flesta av guiderna har klättrat på 8000 meter.

Det finns många reseföretag som erbjuder resor och klättringar ned till Himalaya med Nepal och Tibet som de troligaste destinationerna, många av dem är tyvärr allför ivriga att tjäna enkla pengar och glömmer bort viktiga saker som, en riktigt bra acklimatiseringstakt, utbildning på plats, ett perfekt planerat expedionsprogram, erfarna och välutbildade bergsguider och en genomgång av din utrustning för att försäkra dig om att du är förberedd för din bergsklättring på bästa sätt.

Även våra bergsguider på Peak Lenin har gedigen erfarenhet av Elbrus men också bergen i Pamir så du ska känna dig i trygga händer.

 

Vilken resa ska du välja

Vi går igenom lämplighet för varje bergsklättring med varje enskild kund INNAN du åker ner till din destination. På detta sätt skyddar vi dig genom att hitta lämpliga berg att klättra på för din del. och bakgrund.

Har du idéer om en egen planerad rutt och kanske kombinationer på berg som du inte hittar i vår resemeny? Inga problem, med vår välutvecklade plattform så skräddarsyr vi klättringsexpeditioner till dig om så önskas.

Med din vilja och beslutsamhet om att vilja klättra i Himalaya, så låt vårt proffesionella team ta hand om resten.

Vi har tidigare erfarenheter från expeditioner på bl a Mount Everest, Cho Oyu, Shishapangma, Lhotse, Manaslu, Makalu, G1, G2, K2, Ama Dablam, Kyazo Ri, Baruntse, Lobuche Peak, Mera Peak, Island Peak, Lhakpa Ri, Phuta Hiunchuli.

Vi erbjuder bergsklättringar till följande berg i Himalaya:

 

8000-meters berg

Mount Everest

Cho Oyu

Manaslu

Shishapangma

G1

G2

K2

Makalu

Lhotse

Broad Peak

 

7000-meters berg

Baruntse

Putha Hiunchuli

Mount Kun

Lhakpa Ri

Peak Lenin

 

6000-meters berg

Ama Dablam

Everest isklättring och Lobuche Peak

Island Peak

Mera Peak

Lobuche Peak

Kombo Island Peak-Lobuche Peak

Kyazo Ri

Triss i Himalayatoppar

Asien/Pamir

Peak Lenin